Op 7 september werd het nieuwe Rijmenam feestelijk ingehuldigd.

Lees Meer  

Op zondag 18 november werden de winnaars van de stempelactie getrakteerd op een heerlijke VIP-brunch.

Lees Meer  

Een gezellig dorpscafé is van onschatbare waarde voor een gemeente waar het goed leven is. In Rijmenam zijn de inwoners alvast goed verwend met Kafee Spek. Niels Van Peer en Nick Vanhamme zorgen er voor een frisse pint en vrolijke noot.

Lees Meer  

Alle winnaars van de VIP-brunch zijn gekend. Ze worden door de handelaars verwend met een luxebrunch op zondag 18 november. We kijken er al naar uit hen te zien genieten.

Lees Meer  

Wie er betoverend wil uitzien, kan terecht in het centrum van Rijmenam bij kapsalon Parelmoer. Zaakvoerster Carina De Wijngaert verzorgt er haar klanten met veel vakkennis en beroepsliefde.

Lees Meer  

In november kan je op kosten Rijmenam Explosief een leuke brunch met familie en vrienden winnen. Doe mee met de stempelactie en wie weet ben je erbij. Zie hier een nieuw lijstje van winnaars!

Lees Meer  

Hier ziet u enkele van onze gelukkige winnaars!

Lees Meer  

De eerste winnaars van de VIP-brunch stempelactie zijn gekend!

Lees Meer  

Op zaterdag 30 juni werden de hoofdprijzen van onze tombola uitgereikt aan de winnaars.

Lees Meer  

Wie in de maanden juli, augustus en september in Rijmenam winkelt, maakt kans op een VIP-brunch met familie en vrienden.

Lees Meer  

In het weekend van 23 en 24 juni kan je terecht bij Clay On Wheels voor een indrukwekkend tentoonstelling. Met werken van de cursisten van Clay On Wheels en Bernadette Lefevere, een icoon in de keramiekwereld.

Lees Meer  

De uitbaters van buurtsupermarkt Express Rijmenam ondernemen met een culinair hart voor hun dorp.

Lees Meer