De werkmannen die ons dorp een nieuwe look zullen geven konden dankzij Grete Schaltin van Body in flow genieten van een ontspannende stoelmassage.

Lees Meer  

De 10de editie van Rijmenam in de kijker was weer een grandioos succes. Een record aantal deelnemers maakten er een onvergetelijke editie van.

Lees Meer  

Deelnemingsformulieren voor de gezinswandeling kan je nog steeds vinden bij onze handelaars. Ondertussen hebben al enkele winnaars hun Rijmheidebons komen afhalen.

Lees Meer  

Wie binnenwandelt bij Myriam Thas in haar keramiekatelier in het centrum van Rijmenam, ervaart meteen de typisch ambachtelijke en creatieve sfeer van haar passie. Klei bakken is een kunst die diverse mensen met elkaar verbindt.

Lees Meer  

Op zondag 22 april kan u weer uw smaakpapillen verwennen op het Stationsplein en gezellig kuieren over de rommelmarkt in de Lange Dreef.

Lees Meer  

Er werden in de zomermaanden heel wat volle stempelkaarten ingeleverd. Bij deze enkele gelukkige winnaars! Ondertussen zijn er al heel wat wandelaars die een ingevuld deelnemingsformulier hebben binnen geleverd. Zij maken opnieuw kans op een aantal Rijmheidebons.

Lees Meer  

In het centrum van Rijmenam kan je bij Bombardon heerlijk genieten van een bijzonder stukje vlees of een unieke gin.

Lees Meer  

Rijmenam Explosief heeft Sven Ornelis, de bekende radiopresentator en fervent wandelaar, kunnen strikken om promotie te maken voor hun nieuwe gezinswandeling

Lees Meer  

De laatste winnaars van de stempelactie zijn gekend! Kijk snel of jij er bij bent en maak kans op een leuke prijs.

Lees Meer  

Zakenkantoor Vertommen is als FINTRO-agent een gevestigde waarde in Rijmenam. Zaakvoerder Koen is verweven met het reilen en zeilen in zijn geliefkoosde Rijmenam.

Lees Meer  

Behoor jij net als deze dame tot één van de gelukkigen die een cadeautje krijgen van onze handelaars? Bekijk onze lijst en bezoek de betreffende handelaar voor je geschenk.

Lees Meer  

In de Kloosterstraat aan het kleuterschooltje van Rijmenam ligt al 27 jaar een ijssalon waar ambachtelijk ijs wordt gemaakt. Tot op vandaag zijn de geheime recepten niets veranderd en kan je er nog steeds kiezen uit zeven smaken.

Lees Meer