Wie het winkeltje van Lutgarde wil zoeken op Google of Facebook, is eraan voor de moeite. Het ‘internet’, daar doet de 58-jarige Lutgarde niet aan mee. Net dat maakt een bezoekje ook zo bijzonder en een vleugje nostalgisch.

Lees Meer  

Dina Tersago promoot de handelaars in Rijmenam. In een leuke video moedigt ze lokaal winkelen aan in onze gemeente.

Lees Meer  

Ontdek verfrissende en inspirerende keramiekwerken van klei-kunstenaar Karine De Dycker en leerlingen van Clay-On-Wheels. De tentoonstelling vindt plaats in de mooie tuin van het keramiekatelier.

Lees Meer  

Onze spaaractie is de eerste van 7 leuke acties die we tijdens de werkzaamheden in Rijmenam opzetten. Koop in Rijmenam een maak elke maand kans op een leuke prijs!

Lees Meer  

Op maandag 12 juni werden de arbeiders die ons dorp een nieuw en mooi uitzicht gaan bezorgen ontvangen voor een ontbijt.

Lees Meer  

Dankzij de gulle schenking van Juwelier Michel en reisbureau Time to Travel, werden er vandaag maar liefst 2 hoofdprijzen uitgedeeld.

Lees Meer  

De handelaars van Rijmenam heten de arbeiders van de wegeniswerken welkom met een ontbijt op 12 juni. Om 8:00 zullen ze hen een dosis fysieke en mentale energie aanbieden.

Lees Meer  

Een gezellige buurtwinkel met ambachtelijke bereidingen en artisanale producten zijn een zeldzaamheid geworden. Rijmenam heeft met La Mela een verborgen schat in Vlaanderen. De Italiaanse Gabriella en chef-kok Guy bieden hun klanten een ruime keuze aan Italiaanse lekkernijen en biologische producten.

Lees Meer  

De handelaars van Rijmenam zullen tijdens de werken bereikbaar blijven voor hun klanten. Om dit duidelijk te maken organiseren ze acties en evenementen tijdens de werken.

Lees Meer  

Rijmenam Explosief en het gemeentebestuur slaan de handen in elkaar. Tijdens de werkzaamheden in Rijmenam zullen samenwerken om hun klanten te informeren en vlot te laten winkelen in het dorp. Alle handelaars zijn welkom om hieraan me te werken.

Lees Meer  

De Italiaanse Margherita Mazzocchi (54) start met een origineel lasagnerestaurant in het historische gebouw van Hotel Arcadia. Op vrijdagavond is er ook livemuziek voorzien.

Lees Meer  

Tijdens de twee laatste weekends van februari kan je met een drankje in de hand kennis maken met de houten poorten, brievenbussen, banken en nieuwe tuinartikelen van Poorten Lenaerts.

Lees Meer