25 Aug
25Aug

Maak kennis met de toekomst van Rijmenam en volg de werken aan de dorpskern via ToekomstRijmenam.be, de digitale nieuwsbrief én de Facebookpagina ToekomstRijmenam. De website zal de motor vormen van de communicatie over de werken die de dorpskern van Rijmenam weer tot “Parel aan de Dijle’ zullen maken. Zoals bekend, staat onze deelgemeente Rijmenam de komende jaren voor de grootste infrastructuurwerken in jaren, voor een totaal budget van meer dan 6 000 000 euro.

In het najaar vatten nutsmaatschappijen hun voorbereidende werken aan en begin 2017 start Aquafin met de langverwachte rioleringswerken in het dorpscentrum. Aansluitend worden in opdracht van het gemeentebestuur de straten en pleinen in de dorpskern heraangelegd.

Een dergelijk groot project kan niet zonder uitgebreide communicatie. Daarom ontwikkelde het gemeentebestuur een aparte website die alle informatie over de toekomstige inrichting van de dorpskern van Rijmenam bundelt. Van daar komt ook de naam “toekomstrijmenam.be”.

Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje op www.toekomstrijmenam.be

Blijf je graag met stip op de hoogte van de werken, schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief of volg ons via Facebook Toekomst Rijmenam.

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.