22 Feb
22Feb

Rijmenam Explosief en het gemeentebestuur van Bonheiden organiseerden gisteren in De Bonten Os een bijeenkomst over de werkzaamheden in hun dorp. Doelstelling van de avond was om gezamenlijk hun klanten aan te trekken om te blijven winkelen in het dorp. Hoewel er de gekste geruchten de ronde doen in het dorp, zullen de werkzaamheden weinig hinder kennen voor de klanten. 

In een volle zaal werd de aanpak besproken om de volgende 18 maanden een duidelijk verhaal te vertellen aan de bevolking. Omdat de werken in 7 fasen verlopen, zal bij de start van elke fase een leuke activiteit worden opgezet. Elke activiteit zal onder toezicht staan van één of meerdere handelaars. Rijmenam Explosief en de handelaars gaan nu op zoek naar verenigingen die willen meewerken aan de acties en evenementen. De inwoners van Rijmenam en omstreken mogen zich aan een aantal toffe activiteiten verwachten. De thema's zullen in het teken staan van feestelijk Rijmenam en zijn bourgondische inwoners.

Ben je lid van een vereniging en wil je met jouw vereniging samenwerken met Rijmenam Explosief tijdens de werken, neem dan contact met ons op via deze site.

Christina Verreth (mede-zaakvoerder Poorten Lena) en Karolien Huibers (Schepen Lokale Economie) heetten de aanwezige handelaars welkom.


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.