19 Feb
19Feb

De toekomst van Rijmenam heeft heel wat mooie vooruitzichten. Onze gemeente wordt omgebouwd tot de parel aan de Dijle. Hiervoor zullen er werken gebeuren in het centrum en de toegangswegen. De aannemer voorziet 7 fasen in het hele bouwproces. Deze periode kan enkele ongemakken veroorzaken, zowel voor handelaars als bewoners.

Rijmenam Explosief en het gemeentebestuur slaan daarom de handen in elkaar. Om de lokale handelaars te ondersteunen willen we onze klanten en inwoners maximaal behouden tijdens het verloop van de werken.  Door een positieve boodschap uit te dragen en via leuke marketingacties proberen we de klanten maximaal te betrekken. Gedurende de 7 fasen van de werken, staat er een marketeer ter beschikking van Rijmenam Explosief die hierbij zal helpen.

We nodigen u van harte uit op onze informatievergadering en workshop in De Bonten Os op 21 februari om 19:30. Tijdens deze avond willen we aan de handelaars uit Rijmenam vragen om samen met ons  na te denken over leuke winkelacties en straffe klantenprojecten.

Programma

19:30 Ontvangst

19:45 Verwelkoming en toelichting programma door Rijmenam Explosief (RE)

19:55 Stand van zaken werken + mogelijke startdatum door Karolien Huibers

20:05 De 7 feesten van de werken – doelstelling, aanpaak, inspraak, stemming, taakverdeling door Philip Peeters

20:40 Nieuwe communicatiemiddelen Rijmenam Explosief door RE

20:45 Netwerkreceptie

21:30 Einde avond

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.