19 Feb
19Feb


Het begon tijdens een gezellige babbel met enkele nieuwe Belgische vriendinnen 10 jaar geleden. “Ik kon natuurlijk niet wegstoppen dat ik Italiaanse was, dus vroegen enkele vriendinnen me een authentieke Italiaanse lasagne te maken in combinatie met lessen Italiaans. Van het een kwam het ander en in een mum van tijd was richtte ik thuis een ophaalpunt in."

"Verleden jaar besefte ik echter dat het stilaan onbegonnen werk was geworden, want het stopte niet meer bij de lasagne. Ik kreeg regelmatig aanvragen om te koken voor allerhande feesten. Onbegonnen werk natuurlijk thuis in de keuken, toch hield ik het 8 jaar aardig vol”, legt Margherita uit.

Toen hakte ze de knop door en besliste om op zoek te gaan naar een eigen pand. Na intensief speurwerk viel haar oog op La Taupinière in Rijmenam (ook bekend onder Hotel Arcadia) op de grens met Keerbergen, ooit een populaire zaak met zwembad en solarium en ook wel eens bekend als rendez-vous hotel. Nu heet het simpelweg Lasagneria en opent met Valentijn.

Neem zeker eens een kijkje op haar site http://lasagneria.center/index.php? 

Bron: GVA

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.