30 Apr
30Apr

Op zondag 22 april stond Rijmenam voor de 10de keer in de kijker.

Een record aantal deelnemers had zijn zolder en kelder opgeruimd. Een massa bezoekers dacht dan weer de koop van hun leven te doen. Schatten wisselden van eigenaar en men zag niets anders dan tevreden mensen. Zelfs een korte, maar hevige regenbui, kon de pret niet bederven.Tegen de middag werd de tent in gereedheid gebracht en werden de reukorganen al geprikkeld door de heerlijke gerechten van onze deelnemers aan Smakelijk RijmenaMmm. 

Ook de kindermolen draaide op volle toeren en zo liep het Stationsplein al snel vol.

In de namiddag zakten de Pynnock-ridders van Horst nog af naar Rijmenam en een demonstratie riddergevecht te geven. Het scheelde op het einde niet veel of het Kastanjebos zou plaats moeten ruimen voor een ridderburcht. Gelukkig was het blauwe team sterk genoeg om de roden te verslaan en zal ons Kastanjebos niet moeten verdwijnen.


Riddergevecht

Er was eten en drinken voldoende, ijsjes werden gretig verorberd en de kinderen werden verwend door de ballonclown. Talrijke jongens en meisjes veranderen in prinsessen, draken, hondjes, konijnen, vlinders,... dankzij onze kindergrime.Deze 10de editie was er eentje om nooit te vergeten!


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.