02 Dec
02Dec

Rijmenam Explosief heeft Sven Ornelis, de bekende radiopresentator en fervent wandelaar, kunnen strikken om promotie te maken voor hun nieuwe gezinswandeling. Hij is na Dina Tersago de tweede BR (Bekende Rijmenammenaar) die de handelaars een hart onder de riem wil steken tijdens de werken.

De handelaars van Rijmenam willen tijdens de bestratingswerken mensen naar het centrum blijven lokken. Zo kunnen ze in Rijmenam heel wat bijzondere plekjes ontdekken en merken dat het dorpscentrum bereikbaar blijft. “Een leuke gezinswandeling met speelse zoektocht, zal de charmes van de gemeente aan bezoekers en inwoners kunnen openbaren,” aldus Carina De Wijngaert van handelsvereniging Rijmenam Explosief. “Tijdens de wandeling passeren zowel mooie natuurlandschappen, toffe handelszaken en een kindvriendelijke speeltuin de revue. Wie de bijhorende fotozoektocht en woordraadsel kan oplossen, maakt kans op een leuke prijs. Elke maand zal er een Rijmheidebon ter waarde van 25 euro verloot worden onder de ingevulde wandelroutes.”

De gezinswandeling is één van de projecten die het gemeentebestuur en de handelsvereniging hebben opgezet in samenwerking met marketingbureau Knights 21. Naast een ontbijt tussen handelaars en wegenwerkers, de stempelactie die gepromoot werd met Dina Tersago, is de gezinswandeling het derde initiatief om de positieve sfeer van Rijmenam te benadrukken. “We zijn zeer verheugd dat Sven Ornelis zich bereid heeft gevonden om onze handelaars te steunen,” aldus Karolien Huibers, schepen van Lokale Economie. “Het is een sympathieke man die houdt van de natuur en lekker eten. Een typische inwoner van onze gemeente.” Sven Ornelis zal te zien zijn in een videofilmpje en op foto’s die gebruikt worden in de promotie voor de wandeling.


Mensen die aan de wandeling willen deelnemen, kunnen deze downloaden op de site van Rijmenam Explosief of ophalen bij enkele horeca- en voedingszaken. Meer informatie over de wandeling en de plaatsen waar de wandelkaarten ter beschikking liggen, is te vinden op www.rijmenamexplosief.com/wandeling

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.